A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови

27 жовтня відзначають День української писемності та мови. От і наш Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів приєднався до цього свята зі своїми вихованцями та пед-організатором Казчук О.Р. Вітаємо усіх українців з Днем української писемності та мови і бажаємо безмежної любові до нашого дивовижного слова, бо "Мова - це доля нашого народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекаємо її." (О.Гончар). Відео

19:28 27.10.2023

Зліт лідерів учнівських організацій

24 жовтня 2023 року відбувся зліт лідерів учнівських організацій ЗЗСО Маньківської, Буцької, Іванівської громад. Вихованці учнівської організації "Джерело" Добрянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів взяли участь у  заході у складі: президента школи Костянтина Козака, віце-президента - Софії Кокоріної, голови навчальної комісії - Яни Гордашевської та педагога-організатора  Оксани Казчук.

19:28 26.10.2023

Подяка захисникам

Не перестаємо вітати усіх  захисників та захисниць України, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Держави. До цих привітань приєднується і наш навчальний заклад з усіма своїми працівниками та учнівським колективом. У п'ятницю 13.10.2023р. було організовано пед- організатором Казчук О.Р. та волонтеркою- вчителем хімії та біології Кондратюк С.С. збір продуктів для наших сміливих і хоробрих воїнів - захисників: Павлішіна Віталія Олександровича та Павлішіна Богдана Олександровича. Бажаємо їм стійкості, сили духу, тепла, затишку, любові. Шани і слави Вам наші воїни- захисники і звичайно ж, ПЕРЕМОГИ!🇺🇦🩵💛

21:06 16.10.2023

Подарунки для захисників

Саме завдяки нашим мужнім бійцям у нас є надія на  майбутнє. Одним із них являється і наш односельчанин Деркач Микола Анатолійович. І тому 11 жовтня у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було організовано пед-організатором Казчук О.Р. та нашою волонтеркою Кондратюк С.С. збір сухпайка від усіх працівників нашого закладу та наших вихованців для мужнього Захисника Деркача Миколи та його побратимів. Адже своєю відданістю, силою духу, відважністю наші воїни -захисники відстоюють на фронті нашу свободу та волю.Тож учні нашої школи передали невеличкий збір необхідних продуктів та засобів гігієни. Бажаємо доброго здоров'я, благополуччя, сил, терпіння, стійкості, сміливості, хоробрості, одним словом: Всіх земних благ і ПЕРЕМОГИ!

20:07 11.10.2023

Всесвітній День Захисту Тварин

4 жовтня відзначається Всесвітній День Захисту Тварин.Це день, коли ми повинні пам'ятати про те, що наші менші брати вимагають захисту. Ми- людство, маємо їх любити, піклуватись, дбати та захищати, адже наші улюбленці приносять нам радість!😊У цей день інформують про необхідність підтримки піклування про тварин, а також їхню роль у балансі екосистеми нашої планети. Цей день об'єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. В об'єднанні зі своїми улюбленцями й учні Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів прийняли участь та виявили свою ніжність, турботу, любов у відео.

19:29 05.10.2023

День захисників і захисниць України

1 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць України. Свято, коли ми вшанувуємо захисників нашої держави - сучасників, які боронять незалежність України під час російської агресії та згадуємо про українців, які жертвували своїм життям заради Батьківщини та жертвують і на даний час. Тож і у нашому навчальному закладі 03.10.2023р. було організовано педагогом-організатором Казчук О.Р. та вихованцями Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів і працівниками закладу долучення до збору сухпайка для нашого захисника Заболотнього Миколи.

19:29 03.10.2023

День працівників освіти

1 жовтня 2023 року Україна відмічає День працівників освіти. Це особлива дата, коли ми вітаємо всіх, хто навчає і надає знання. Ваша праця є неоціненним внеском у формування майбутнього України. Бажаємо вам наснаги та успіхів в усіх професійних зусиллях. Нехай кожен ваш учень і кожна учениця стають самобутніми, свідомими та успішними. Вітаємо зі святом!

19:57 30.09.2023

Вибори органів учнівського самоврядування

22 вересня у нашому навчальному закладі відбувся день виборів органів учнівського самоврядування. На пост президента школи балатувалися три кандидати: Гончаренко Уляна (10 клас), Козак Костянтин (10 клас), Кокоріна Софія (10 клас). За результатами голосування президентом школи було обрано Козака Костянтина, віце- президентом - Кокоріну Софію, секретарем - Прача Юрія (9 клас). Основні завдання діяльності учнівського самоврядування взялися виконувати з повною відповідальністю.

20:03 22.09.2023

Об'єднані заради добра

У неділю,17 вересня 2023року, діти, батьки яких несуть службу в лавах Збройних сил України, здійснили поїздку з педагогом- організатором Казчук О.Р. і соціальним педагогом Когут Н.П. в Маньківку на захід " Об'єднані заради добра", де було проведено розважально- спортивні ігри. Діти нашого закладу взяли активну участь у забігу та різних естафетах, де отримали масу задоволення,взяли участь у  флешмобі. В кінці була зустріч з байкерами та частування смачною кашею.

19:51 17.09.2023

Тренінг "Мій зовнішній вигляд"

У нашому навчальному закладі 15.09.2023 року було проведено для учнів молодших класів під керівництвом педагога-організатора Казчук О.Р. Дітям було донесено до відома і роз'яснено як правильно та охайно зовнішньо виглядати.

20:44 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора