A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сонцесяйна Калита

30 листопада за новим церковним календарем відзначають свято, присвячене святому мученику, який віддав своє життя за  віру в Христа, - апостолу Андрію Первозванному. Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів також в цей день відзначав  "Сонцесяйну Калиту" і, звичайно ж, не обійшлося без ворожінь дівчат.

17:01 01.12.2023

День пам'яті жертв Голодомору і політичних репресій

У четверту суботу листопада в нашій державі щорічно відзначається День пам'яті жертв Голодомору і політичних репресій. Голодомор - це злочин геноциду проти українського народу. Педагог - організатор Казчук О.Р. разом із вчителем історії  та шкільним бібліотекарем Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Прач С.Ю. провели інформаційну хвилинку до вшанування пам'яті жертв Голодомору. Показали відео " Голодний дух" та відео "Розповіді бабусі й дідуся", як вони виживали в ті страшні, далекі 30-ті роки минулого століття. По закінченню інфо хвилинки, наші вихованці вшанували пам'ять жертв голодомору, запаливши свічі. Відеозвіт

19:28 24.11.2023

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це одне із знакових державних свят встановлене на честь двох революцій - Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го року. Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів приєднався до вшанування цієї дати. Учнівське самоврядування, а саме голови комісій: навчальної - Яна Гордашевська та інформаційної - Альбіна Найко разом із педагогом- організатором Оксаною Казчук провели інформаційно- історичну хвилинку нашого недалекого минулого.В кінці захід підкреслив патріотичний танець наших вихованців.

21:20 22.11.2023

День Толерантності

16 листопада весь світ святкує День Толерантності. Ми теж приєдналися до святкування цього свята, свята "зберігання власного обличчя. "Учнівське самоврядування " Джерело" Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проявило свою толерантність у інформаційній хвилинці . Президент школи, Костянтин Козак, проінформував усіх учнів закладу, що основою толерантності є дружба, й що потрібно дотримуватися самих елементарних правил толерантності: дружити, поважати, співчувати, проявляти добро, радіти за успіхи інших (іншого), не бути байдужим до чужого горя, берегти природу, тварин, допомагати слабшим.

19:32 16.11.2023

День Добра

Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів 13 листопада 2023 року відзначив День Добра. З учнями початкових класів було проведено виховну годину у вигляді гри-вікторини "Так чи ні!" педагогом-організатором Казчук О.Р. Дітки із задоволенням відповідали на запитання, за що отримали закладку до однієї із своїх улюблених книжок. Прояв доброти відзначився й учнями старших класів, які регулярно підгодовують бездомних тварин.

17:36 14.11.2023

Пожежам скажем - "Ні!"

У Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено конкурс малюнків за ініціативою командира ДЮРП Романа Галича, учня 8 класу, та педагога- організатора Казчук О.Р. між учнями молодших класів під назвою "Пожежам скажем - ні!" За  найкращі малюнки учні нашого закладу отримали невеличкі презентики -  "патріотичну наклейку".

17:36 14.11.2023

День  "Книги рекордів Гіннеса"

З 2005 року 9 листопада відзначається день  "Книги рекордів Гіннеса". Цього дня у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено тренінг педагогом -організатором Казчук О.Р. про цікаві, найхимерніші, екстремальні ,найдивовижніші факти- рекорди книги Гіннеса з учнями початкових класів, де вихованці закладу дізналися, що ми - українці є нацією рекордів у книзі Гіннеса

18:01 09.11.2023

Зроби світ чистішим

7 листопада 2023 р.у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено прибирання закріплених територій "Зроби світ чистішим". Це ініціатива, яка допомагає зробити наш шкільний світ чистішим, красивішим. Учні, об'єднавшись з учителями та працівниками нашого навчального закладу, не тільки прибирали, але й насолоджувались прекрасним осіннім днем. "Хай небо буде мирним,а наша школа чистою!"

18:01 08.11.2023

На допомогу воїнам ЗСУ

30 та 31 жовтня 2023 року  у нашому навчальному закладі відбувся збір півлітрових баночок нашими вихованцями та працівниками Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Назбирали 105 банок. 2 листопада 2023 р. в ці ж банки зробили і закрутили рибну консерву для наших земляків, які служать у лавах ЗСУ. Відео

18:03 06.11.2023

Осінній челендж

Осінь - дивовижна пора року, яка вносить гармонію та різноманіття у повсякденність. Учні Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів вирішили внести невеличкі зміни з 1 листопада, запровадивши "Осінній челендж". Кожного дня ,по можливості, здобувачі освіти нашого закладу та  всі працівники  школи мають до школи приходити у відповідному одязі: 2 листопада - в одязі у клітинку, 3 листопада - в одязі у смужку, 6 листопада - в одязі стилю Барбі і Кена, 7 листопада - в біло-чорному стилі, 8 листопада - в одязі з квітами, 9 листопада - у різних шкарпетках, 10 листопада - в одязі стилю 80-х років, 13 листопада - з креативною зачіскою, 14 листопада - в одязі з елементами фруктів чи овочів, 15 листопада - в одязі ділового стилю, 16 листопада - прийти на уроки з улюбленою іграшкою, 17 листопада - в одязі спортивного стилю.

20:10 03.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора