A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Героїв  Небесної Сотні

Цими лютневими днями всі ми вшановуємо подвиг учасників Революції  Гідності  та пам’ять Героїв Небесної Сотні, які в листопаді 2013 року – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей,прав і свобод людини, національних  інтересів нашої держави, її європейського вибору. Лютий 2014 року змінив історію України. За право жити на своїй землі українці заплатили  життям своїх синів. Але герої не вмирають! І їхній подвиг живе у пам’яті кожного українця. Вони завжди будуть у наших серцях. Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній  Сотні! У знак вдячності, пошани й пам’яті у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ст. було проведено тематичний захід для всіх класних колективів до Дня Героїв  Небесної Сотні  «А їх зустріли небеса» під керівництвом педагога-організатора Казчук О.Р. та  за участі учениць 9 класу Друмашко Анни та Кокоріної Софії, на якому кожен  присутній дізнався історію  людей,що поклали свої життя за свободу, кращу долю українців, майбутнє нашої держави. 107 загиблих  стали Героями Небесної Сотні й уособленням людської, громадянської та національної відваги і самовіданності.

19:47 01.03.2023

Пропаганда здорового способу життя

Органами  учнівського самоврядування    під керівництвом  педагога-організатора  Казчук О.Р. створено соціальний ролик, спрямований на пропаганду здорового способу життя, що є одним із пріоритетних  напрямків діяльності закладу освіти.

13:12 07.02.2023

День Збройних сил України

6 грудня відзначається одне із значущих свят у теперішній час - День Збройних Сил України. І саме зараз, як ніколи раніше, ми шануємо і пишаємося нашими захисниками! Нам хочеться віддячити їм за наше життя, за нашу безпеку, за ті тихі ночі, які ми проживаємо із дня в день. Тому ми вирішили саме сьогодні провести в нашій школі майстер клас «Вірю в ЗСУ», під керівництвом вчителя початкових класів Гук Вікторії Олександрівни.

21:26 06.12.2022

День української писемності і мови

9 листопада відзначають День української писемності і мови. В нашій школі до свята було оформлено книжкову виставку ”Наша мова-калинова”. Рідна мова – це та мова з якою ми з вами спілкуємося. Це те, що робить народ, народом. Без мови не було б цілої нації. Ця виставка спрямована на підтримку рідної мови, її вивчення та популяризації української книги.

19:40 10.11.2022

День пам'яті жертв Голодомору

25 листопада Книжкова виставка "Україна пам'ятає  світ визнає...." ( до ) Щорічно в четверту суботу листопада Україна відзначає національний День пам’яті жертв Голодоморів. Український народ віддає шану безневинним жертвам жахливого геноциду, вчиненого проти нього ворогами в минулому сторіччі. В цей день о 16.00 оголошується загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку».

19:40 10.11.2022

Міжнародний день толерантності

16 листопада весь світ відзначає Міжнародний день толерантності. У бібліотеці нашого закладу під керівництвом бібліотекаря Прач Світлани Юріївни з учнями 5 класу була проведено заняття "Всі ми різні, але всі ми рівні". В ході якого, згадали ввічливі слова, з'ясували що таке "толерантність", загалом провели час з весело та з користю.

19:40 10.11.2022

Останній дзвінок 2022

Посилання на Останній дзвінок 2021/2022 навчального року https://drive.google.com/file/d/1zfzKQ5D49knQMw3sCGXkYiONFVSnHTBc/view?usp=sharing

19:30 08.06.2022

Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

21:13 02.06.2022

День єднання

16 лютого в Україні на державному рівні відзначають нове державне свято - День єднання. Цього дня закликають підіймати національні прапори та прикріплювати до одягу синьо-жовті стрічки.  В цей день передбачається підняття прапора у всіх адмінустановах, виконання о 10:00 державного гімну. Тож Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  не став виключенням. В нашій школі було проведено лінійку, на якій всі учні, вчителі та працівники школи заспівали гімн України та урочисто винесли прапор України.

11:38 16.02.2022

День святого Валентина

День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Чи не основним атрибутом свята є специфічна листівка з освідченням у коханні – "валентинка". Її часто роблять у формі сердечок, ними ж прикрашають. Також ці листівки оздоблюють різноманітними квітами, ангелами, голубками, поцілунками. Тож, і учні нашої школи не порушували традицій та обмінялись валентинкали зі своїми друзями, щоб проявити симпатію.

10:27 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора