A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

З наступаючим Новим 2021 роком!

Ось і добігає кінця 2020 рік. В чомусь складний, в чомусь успішний. Але ми з впевненістю й оптимізмом дивимось в рік Новий - 2021! Щасти Вам в Новому році!

18:31 30.12.2020

День Святого Миколая

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки. Так і трапилось в Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Святий Миколай прийшов привітати діток. Порадував він їх солодкими подаруночками за слухняність, старанність, працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного!

18:54 18.12.2020

Змагання до Дня Збройних сил України

6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України». 7 грудня, у Добрянській ЗОШ І-ІІІ ст. серед хлопців 8-9 класів відбулися спортивні змагання, які  сприяли  згуртуванню  колективу, розвитку  фізичних здібностей, кмітливості та спритності. Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння. Учасникам змагань та їх уболівальникам дуже сподобалися різноманітні оригінальні, досконало продумані, естафети. Фото

18:33 07.12.2020

День людей з обмеженими можливостями

3 грудня весь світ відзначає день інвалідів. Концерти, зустрічі, акції – все зроблено для того, щоб привернути увагу до проблем інвалідів. У Добрянській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено такі заходи: Виховні години, години спілкування, бесіди «Відкрий серце для добра», «Що означає бути людиною?», «Людина починається з добра», «Що значить бути добрим», «Твори добро, бо ти – людина», «Я вірю в силу доброти», «Добра людина – вихована людина», «Ти знаєш, що ти людина?», «Що ти можеш зробити для інших людей», «Ми живемо поряд з вами», які провели класні керівники 1-10-х класів; перегляд документального фільму Тофіка Шахвердиєва “Про любов”. Про життя дітей з обмеженими можливостями. В бібліотеці школи було оформлено виставку літератури «Добро починається з тебе».

21:03 03.12.2020

Всесвітній день боротьби зі СНІД

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, зокрема, ВІЛ/СНІДу, та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ/СНІД, у Добрянській  ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів:  Благодійна акція «Дерево толерантності» Інформаційна хвилина «Не дай СНІДу шанс» Флешмоб «СНІДу НІ!!! Ми за життя!» Виховні години та бесіди у 1-10 класах: «СНІД – загроза людству»; «СНІД небезпечна хвороба ХХІ ст..»; «Хто попереджений, той захищений»; «Толерантне ставлення оточуючих до ВІЛ – інфікованих людей»; «Ми за здоровий спосіб життя».

21:10 01.12.2020

День пам’яті жертв Голодомору

У Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів до Дня пам’яті жертв Голодомору класними керівниками було проведено виховні години (5-11 кл.). Організовано виставку книжкової літератури. Проведено акцію «Свіча пам’яті».

18:52 28.11.2020

Кожна дитина має право на щасливе дитинство

Майбутнє кожної нації – це діти, тому дуже важливо, якими вони виростуть. Виростити і захистити дитину, зберегти її здоров’я – це важливий обов’язок кожної людини. Не зважаючи на дистанційне навчання  20 листопада 2020  року в Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся конкурс малюнків "Кожна дитина має право на щасливе дитинство". Учні закладу створили малюнки, в яких показали, що кожна дитина має право на життя, освіту, дозвілля, медичну допомогу тощо. Але, крім цих прав, кожен з нас має також і обов’язки. Виставка дала змогу школярам розвинути уяву, розкрити свої творчі здібності, поглибити знання про Конвенцію прав дитини.

18:43 20.11.2020

День української писемності та мови

9 листопада – тисячі українців по всьому світі відзначають свято любові та шани до рідної мови – День української писемності та мови.

09:26 17.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора