A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання Захисника

Колектив Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом зі своїми вихованцями зустріли та привітали з Новим Роком та Різдвом Христовим нашого односельчанина і мужнього Захисника Когута Івана Сергійовича, приготувавши невеличкі гостинці. Дякуємо за мирне небо над головою,за спокій, змогу навчатись, працювати, ЖИТИ...Мужності Вам, терпіння, здоров'я  і швидкого повернення додому!

19:18 25.12.2023

Загальношкільні батьківські збори

21 грудня 2023 року в Добрянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулись загальношкільні батьківські збори, на яких розглядались важливі питання діяльності школи в умовах правого режиму воєнного стану. З аналізом діяльності закладу освіти у минулому навчальному році та з інформацією щодо особливостей організації освітнього процесу у 2023-2024 н.р.виступив директор школи Микола Коваль. Він окреслив завдання школи на найближчу перспективу в світлі реалізації Концепції НУШ, прозвітував про фінансово- господарську діяльність та проінформував про проблеми і плани розвитку ЗЗСО. З інформацією про нормативно- правове забезпечення партнерської взаємодії педагогів та батьків, роль батьків у вихованні свідомої дисципліни здобувачів освіти, розвитку пізнавальної активності, здібностей та нахилів школярів виступила заступник директора школи з НВР Неля Когут. Вона охарактеризувала учнівський контингент, зупинилась на діяльності педколективу з категорійними дітьми, проаналізувала роботу вчителів з обдарованими та здібними учнями, привернула увагу до відвідування закладу освіти окремими школярами. З пропозиціями щодо проведення в школі Новорічних свят до батьків звернулась педагог- організатор Оксана Казчук. Директор школи грунтовно відповів на всі запитання, що хвилювали батьків.

19:18 25.12.2023

Шкільний турнір з шашок

З 18 грудня по 22 грудня у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходив наступний турнір - з шашок під керівництвом вчителя фізкультури Войтенка В.В. В цьому турнірі перше місце зайняла учениця 8 класу - Загорійчук Вікторія, друге - учень 10 класу Польовенко Олег та третє місце учениця 6 класу Грищук Валентина. Вихованці нашого закладу показали себе справжніми професіоналами у турнірі з шашок. Залишайтесь такими ж!

14:03 25.12.2023

Конкурс " Моя найкраща новорічна іграшка"

Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів готується до зустрічі свята Нового року 2024.Тому було проведено в закладі конкурс "Моя найкраща новорічна іграшка". Найкращі іграшки - прикраси зробили учні 1,2,3,4 класів. Дітям було вручено подяки за участь у конкурсі.

14:03 25.12.2023

Шкільні змагання з настільного тенісу

Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 11 грудня по 15 грудня проводив шкільний турнір по тенісу, де перше місце зайняв учень 8 класу - Галич Роман. Друге місце отримав учень 9 класу - Прач Юрій. Третє місце зайняв учень також 9 класу - Насальський Сергій. Всі молодці! Так тримати!

13:59 20.12.2023

16 днів проти насильства

По всій Україні стартує акція "16 днів проти насилля". І хоч в нашій країні наразі нелегкий час, дотримання права на захист від домашнього насильства не повинно вважатись другорядним. Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом зі своїми вихованцями та із заступником директора з навчально- виховної роботи Когут Н.П. і  педагогом-організатором Казчук  О.Р. приєднався до цієї акції з метою привернення уваги до проблеми подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня несприйняття щодо різних форм насильства, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок і чоловіків. Насильству немає виправдання! Не замовчуйте та не відвертайтеся від тих, хто  потребує допомоги. Починай діяти! СТОП насильству!

19:19 14.12.2023

День Української  Хустки

7 грудня відзначають День Української  Хустки.Це свято об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій, звичаїв. Педагог-організатор Казчук О.Р. разом з учнями Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів провели фотосесію з хусткою від мами, бо хустка є наш оберіг, яка зігріває нас усіх.

19:13 10.12.2023

День Збройних сил України

6 грудня відзначають День Збройних сил України. Аби привітати наших сміливих та мужніх захисників, вихованці Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та всі його працівники проявили свою турботу та піклування у благодійній акції "Миколайчик для захисника", де було зібрано безліч солодощів для поранених воїнів та власноруч зроблено учнями обереги для військових,що проходять реабілітацію в Уманському госпіталі. Самоврядування школи: Костянтин Козак     ( президент школи) та Майя Ворона (голова господарсько- трудової комісії) проявили ініціативну особисто вручити солодкі подарунки від Миколая пораненим захисникам та висловити слова щирої подяки за мирне небо над головою й найкращі побажання в цей день.

19:10 07.12.2023

День Святого Миколая

День Святого Миколая відзначається за новим календарем 6 грудня. В цей день звучать привітання для всіх, а особливо для дітей. Педагог- організатор Казчук О.Р. разом з президентом школи Козаком Костянтином організували та провели святковий захід- квест " Солодкі скарби Миколая" для учнів початкових класів. В кінці заходу було проведено драйвову руканку та  роздано солодкі подарунки "Від Миколая", які нам надали підприємці В. В. Бойко та Н. О. Стицюк.

19:10 06.12.2023

День благодійності

5 грудня у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшов день благодійності. Усі працівники школи прийняли участь у ліпленні голубців для поранених військових, які лікуються в Уманському госпіталі. Дорогі, мужні, найсильніші наші захисники, здоров'я вам міцного і швидкого одужання й, звичайно ж, ПЕРЕМОГИ!🇺🇦🙏

19:10 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора