A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

26 квітня 1986 року – день Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року сталася аварія на четвертому енергоблоці. Це одна із найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. Сьогодні рівно 38 років, як Радіо Свобода серед перших, хто повідомив про неї і відтоді відстежує наслідки трагедії. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Величезна кількість радіоактивних речовин було викинуто в атмосферу. 26 квітня 2024 року Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом зі своїми вихованцями та педагогом- організатором Оксаною Казчук  провели захід "Чорнобиль  - вічний біль Землі" та вшанували пам'ять про саму катастрофу і загиблих в ній, а також героїзму працівників станції, ліквідаторів, пожежників, медиків і всіх людей, причетних до ліквідації наслідків аварії.

19:44 26.04.2024

12 квітня – День Космонавтики

12 квітня відзначають День Космонавтики. Космос завжди викликав наше захоплення та допомагав розширити горизонти нашого розуміння. Це місце, яке одночасно незвідане і прекрасне, залишається завжди важливою таємницею. Учні 3-х та 4 - х класів приєдналися до цього свята, розповівши цікаві факти про космос, розгадали загадки на цю тему, переглянули інформаційне відео. Космос - це той простір, що завжди пізнаєш із захопленням та цікавістю.

19:59 16.04.2024

Весняна руханка

Трішки сьогодні розім'ялись і зарядились позитивом наші вихованці хвилинками руханки

20:16 11.04.2024

Благодійна акція

Вихованці Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів знову приєдналися до благодійності. Учні зібрали баночки і  кришечки для консервування  тушонки та паштету для воїнів ЗСУ. Діти, ви справжні патріоти і молодці!

20:08 09.04.2024

Міжнародний день здоров'я

5 квітня продовження заходу до Міжнародного дня здоров'я. Було проведено конкурс  у вигляді флешмобу "Сталеві м'язи" та гру  "Прислів'я про здоров'я", де здобувачі освіти складали пазли. Дітям сподобалося бути кмітливими.

20:08 05.04.2024

Танцювальна перерва "Здоров'я - найкращий скарб"

4 квітня у нашому навчальному закладі відбувся міні захід до Всесвітнього дня здоров'я — танцювальна перерва "Здоров'я - найкращий скарб". Учні трішки розім'ялись, затанцювавши флешмоб під пісню POSITIFF і Анни Трінчер "Яка ти козачка, який ти козак?"

20:08 05.04.2024

Екологічна акція "Добра справа для довкілля"

2 та 3 квітня вихованці Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом з його працівниками провели екологічну акцію "Добра справа для довкілля". Метою нашою було зробити шкільну територію та сільський парк чистими, красивими, адже чисте довкілля - це наше здоров'я.

22:00 03.04.2024

1 квітня – Міжнародний день птахів

1 квітня – Міжнародний день птахів. Це екологічне свято, призначене вшануванню пернатих, їх повернення з вирію. Мета цього свята - звернути увагу людства на проблеми збереження пташиного світу, адже вони стосуються всіх країн і континентів. Птахи живуть на Землі понад 150 мільйонів років, немає такого земного куточка, де б їх не було. Природно, що їхній зовнішній вигляд є досить різноманітним і способи життя відрізняються.Тож педагогом- організатором: Оксаною Казчук було проведено  вісник природи " Птахи - діти повітря" за участю  учнів початкових класів, де було переглянуто інформаційне відео та розгадано загадки про птахів.

20:07 02.04.2024

Всесвітній день поезії

21 березня весь світ щороку відзначає Всесвітній день поезії. Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів також приєднався до святкування Дня Поезії. 8-й та 10-й класи відзначилися читанням віршів наших відомих українських письменників та переглядом відеороликів про поезію. Ще педагог- організатор  Оксана Казчук разом зі шкільним бібліотекарем  Світланою Прач зробили виставку " Поезія -слово!..Поезія -  пісня, поезія - вільна душа..."Поезія - це відповіді на багато питань суспільства. Це мистецтво, це загущеність думки й почуття, це "кристалізація" життя, це - завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...

19:33 27.03.2024

Міжнародний день щастя

20 березня відзначається Міжнародний день щастя. Цей день введено з метою визнати важливість щастя в житті кожної людини і підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним для всіх людей. От і наш навчальний заклад зі своїми вихованцями провели рейд "Як бути щасливим?"  та виразили його в цитатах: радіти життю; дивитися страху в очі; бути близькими зі сім'єю та друзями; займатися тим, що приносить задоволення; прислухатися до свого серця; займатися спортом; вірити в себе; читати книги; допомагати людям та багато іншого! Потрібно намагатися бути щасливим наперекір всьому! Радіти кожній прожитій хвилині!

19:24 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора