A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Святого Валентина

День Святого Валентина або Валентинів день, а ще кажуть, День Закоханих. Це щорічне свято, яке відзначають 14 лютого. Назва походить від святого Валентина, якого згадує цього дня весь християнський світ. Вихованці нашого закладу під керівництвом педагога- організатора Оксани Казчук провели тематичний захід найромантичнішого свята у році "З любові починається життя, вона усе найкраще починає." Підкреслили свято його історія, танець, сценка про кохання, ну, і, звичайно ж,таємними зізнаннями, які написали у валентинках. Кохання усім щирого, взаємного, безмежного! Кохайте і будьте коханими! З Днем Закоханих!

19:15 15.02.2024

Валентинки для наших Захисників

З 12 по 14 лютого учнівським самоврядуванням "Джерело" Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було організовано виготовлення валентинок для наших Захисників та передано нашій волонтерці Кондратюк С.С. Зі святом Вас, найкращі, найсильніші наші ЗАХИСНИКИ! Бажаємо взаємного надихаючого великого кохання!

19:15 14.02.2024

День Червоної Руки

12 лютого у всьому світі відмічають День Червоної Руки. Ми теж приєдналися до Міжнародного дня боротьби з використанням дітей- солдатів у військових організаціях усіх видів. Учні нашого закладу також закликають до дій, щоб припинити цю практику і підтримати дітей, які постраждали від неї.

22:29 12.02.2024

Національно- патріотична акція "Для Захисника – краплиночка ДОБРА"

З 29 січня по 2 лютого у нашому навчальному закладі проходила , де учні початкових класів виготовили обереги для наших мужніх Захисників. ДУЖЕ ДЯКУЄМО ВАМ за спокійне небо, шанс рухатися далі по своєму життєвому шляху.

18:32 09.02.2024

Рейд  "Скажи курінню STOP"

З 5 по 9 лютого 2024 року у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся рейд  "Скажи курінню STOP" за участю учнів 5-10 класів, де було переглянуто певну кількість відеороликів про шкідливість куріння, алкоголю, наркотиків, різних токсинів серед дітей - підлітків та проведено виховну бесіду "Як куріння шкодить вашому здоров'ю" педагогом -організатором Оксаною Казчук і заступником з навчально- виховної роботи Нелею Когут. В кінці учасники зробили підсумок, що куріння - це хвороба, яку треба лікувати.

18:32 09.02.2024

Обласний патріотичний марафон " Вірні Україні"

Вихованці Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до обласного патріотичного марафону " Вірні Україні". Наші учні добре ознайомилися із важливими датами та подіями нашої держави та опрацювали рекомендовані матеріали, що розміщені на онлайн - платформі Padlet. Аби закріпити свої знання, учасники марафону: Загорійчук Вікторія, Казчук Ігнат, Козак  Костянтин, Малаховецький Олександр, Найко Альбіна, Прач Юрій, Савочка Ангеліна,   пройшли підсумкову вікторину та отримали дипломи від Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій.  #ОЦТКІЕ_Черкаси #Обласний_патріотичний_марафон_Вірні_Україні

19:04 06.02.2024

Черкащині – 70

#ОЦТКІЕ_Черкаси#Черкащині 70 Президент школи Костянтин Козак, учнівське самоврядування "Джерело" Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до  акції обласного Центру туризму краєзнавства і екскурсій. Педагог- організатор: Казчук Оксана Романівна. Будівництво нашого навчального закладу 7 листопада 1975 року і в наш час. Далі сільський магазин, збудований у 1967 році і в теперішній час. І звичайно ж, наша архітектурна пам'ятка " Панський маєток".

18:31 02.02.2024

Пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі

Національною соціальною сервісною службою України протягом 2023 року розроблено інформаційні пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за наступними посиланнями: https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/uploaded-files/domashne-nasilstvo-pamyatka.pdf https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/uploaded-files/snpk-pamyatka.pdf https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/protidiyadiskriminatsiipamyatka.pdf

17:01 01.02.2024

Обласний фото-челендж "Майоріє прапор України"

Здобувачі освіти Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до обласного фото-челенджу "Майоріє прапор України" від Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій. Педагог- організатор: Казчук О.Р. #ОЦТКІЕ_Черкаси #Майоріє_прапор_України

16:49 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора