A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Загальношкільні батьківські збори

Дата: 25.12.2023 19:18
Кількість переглядів: 9

21 грудня 2023 року в Добрянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулись загальношкільні батьківські збори, на яких розглядались важливі питання діяльності школи в умовах правого режиму воєнного стану.
З аналізом діяльності закладу освіти у минулому навчальному році та з інформацією щодо особливостей організації освітнього процесу у 2023-2024 н.р.виступив директор школи Микола Коваль. Він окреслив завдання школи на найближчу перспективу в світлі реалізації Концепції НУШ, прозвітував про фінансово- господарську діяльність та проінформував про проблеми і плани розвитку ЗЗСО.
З інформацією про нормативно- правове забезпечення партнерської взаємодії педагогів та батьків, роль батьків у вихованні свідомої дисципліни здобувачів освіти, розвитку пізнавальної активності, здібностей та нахилів школярів виступила заступник директора школи з НВР Неля Когут. Вона охарактеризувала учнівський контингент, зупинилась на діяльності педколективу з категорійними дітьми, проаналізувала роботу вчителів з обдарованими та здібними учнями, привернула увагу до відвідування закладу освіти окремими школярами.
З пропозиціями щодо проведення в школі Новорічних свят до батьків звернулась педагог- організатор Оксана Казчук.
Директор школи грунтовно відповів на всі запитання, що хвилювали батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора