A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній День тварин

4 жовтня — прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин. Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.

20:14 04.10.2021

День працівників освіти

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівників освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням.

20:14 01.10.2021

Олімпійський тиждень

     Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 6 по 10 вересня.

20:18 10.09.2021

Виставка квіткових композицій «Моя земля – квітуча Україна»

9 вересня у нашій школі відбулось квітуче свято, присвячене до 30 річниці  незалежності України. Всі класні колективи школи прийняли активну участь та представили свої композиції. Серед яких учні 1 класу зробили композицію під назвою « Пишаюсь Українською красою!», учні 2 класу « Мелодія душі Української – вишиванки», 3 та 11 класи зобразили в своїх квіткових композиціях Україну, та назвали їх « В дитячому серці живе Україна», « Моя барвиста Україна , мій любий рідний край». Найактивнішими виявились учні 5,7,10 класів, та презентували декілька композицій: « Чайний набір», «Запишалась дівчина - мов калина в лузі…», «Моя квітуча Україна», « Нашій Україні - 30 років!», « Квітуче серце України», « Чарівні мелодії осені». Прекрасний букет із чорнобривців приготували учні 6 класу « Чорнобривці – серце українців». Учні 4,8,9 класів запропонували наступні квіткові шедеври : «З любов’ю до України», « Дивитись годинами можна, на ніжні пелюстки в росі. Дивує і радує кожна, а щастя дарують усі…», « Україна – рідний край , поле , річка, синій гай….». Лідери учнівського самоврядування подякували всім класний колективам та їх керівникам за те, що відповідально поставились до свята.

20:22 09.09.2021

Свято Першого дзвінка нового 2021/2022 навчального року

Сьогодні, 1 вересня, шкільне подвір'я знову наповнилось дзвінкоголосою дітворою. Відбулося свято Першого дзвінка, нашу шкільну родину поповнили 7 першокласників. Бажаємо усім нашим учням нових досягнень та успіхів у навчанні! 

14:38 01.09.2021

Останній дзвінок 2020/2021 навчального року

8 червня 2021 року в Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок 2020/2021 навчального року, який сповістив учням про початок довгоочікуваних літніх канікул. Цього року нашу школу залишають три випускники, то ж ми бажаємо їм успіху та здійснення всіх мрій!

20:45 08.06.2021

1 червня - День захисту дітей

1 червня, прекрасне свято радості та надії - День захисту дітей. В цей день діти чекають на приємні сюрпризи та подарунки. І вони не забарилися! Ще з самого ранку до закладу освіти завітав Стицюк Дмитро Сергійович  зі  смаколиками від керівника ФГ «Червона калина - С» Стицюк Надії Олександрівни.  Але це ще не всі сюрпризи на сьогодні! Солодощі для учнів вручив депутат Маньківської селищної ради в/о «Черкащани» Мельник Віталій Іванович.  Також класні керівники з учнями відзначили свято у своїх колективах.

20:31 01.06.2021

День безпеки дорожнього руху

З метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, формування у дітей дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху в Добрянському ЗЗСО І–ІІІ ступенів 21 травня 2021 року було проведено ряд різноманітних тематичних заходів. Класними керівниками 1-10 класів проведено єдиний урок «Безпека на дорозі — безпека життя», бесіди «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», "Безпечна дорога додому". День поглибив знання учнів, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

20:26 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора