A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

12 травня - День Матері

12 травня - День Матері, який заведено святкувати у другу неділю травня. В цей день всі діти виражають до своїх матусь глибоку любов, повагу та вдячність. Материнство - це великий подвиг, що вимагає нескінченного терпіння, любові, ніжності та мудрості. Матусю, дякую тобі, Твої обійми найтепліші, Вклонюсь низенько до землі, Тобі - найкращій,найріднішій.

19:09 13.05.2024

День Європи

День Європи - свято, що відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на європейському континенті. У нашому навчальному закладі було проведено багато заходів до Дня Європи: виховні години, класні години, години спілкування, тематичні уроки, бесіди - "Європа - обличчя нової епохи", "Подорожуємо країнами Європи", "Що я знаю про Європу", "Європа починається з тебе", "День Європи - день миру та єдності у Європі ", "День Європи в Україні ". Відео Також було проведено педагогом- організатором Оксаною Казчук танцювальний флешмоб "Україна - це Європа"  і флешмоб вдячності європейським країнам за підтримку України у війні з рф. Ми віримо у перемогу! Ми - українці, а значить ми - європейці! Флешмоб вдячності європейським країнам, які допомагають нашій державі. #thank you Europe

19:03 10.05.2024

9 травня – День пам'яті та примирення

В День пам'яті та примирення учні Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів вшанували пам'ять воїнів, загиблих у ІІ Світовій війні, поклавши квіти до Братської могили. #День_памяті_та_примирення_Черкащина

20:39 09.05.2024

8 травня – День пам'яті та примирення

8 травня Україна разом з Європою відзначає День пам'яті та примирення, присвячений вшануванню пам'яті загиблих у Другій світовій війні, а також перемозі над нацистською Німеччиною та її союзниками. У цій війні загинуло від 5 до 8 млн українців, а 700 міст було зруйновано. Відзначаючи 79-ті роковини закінчення Другої світової війни, ми віримо, що в календарях незабаром з'явиться День ПЕРЕМОГТИ над росією.

19:33 09.05.2024

Зустріч з представниками Уманського професійного ліцею

2 травня до нашого навчального закладу завітали представники Уманського професійного ліцею запропонувати навчання за спеціальностями : 1. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів та 2. Кухар. Вихованці вислухали і подякували.

19:33 09.05.2024

22 квітня – День Землі

22 квітня – День Землі. Це свято проводять навесні з метою спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля. В нашому закладі було проведено фотоквест до Дня Землі, де учні з відповідальністю віднеслися до цієї справи. Ви всі ВЕЛИКІ МОЛОДЦІ!👍

21:05 07.05.2024

Добра справа для довкілля

З 15 по 19 квітня у Добрянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходила шкільна екологічна акція "Добра справа для довкілля." Вихованці нашого навчального закладу старанно виконали це завдання, аби зберегти природу і шкільне довкілля у чистоті та красоті, адже добре діло – твори сміло! Роби добро, добре й тобі буде!

21:05 07.05.2024

3 травня - День Сонця

3 травня - День Сонця. Сонце - найважливіша для людини зірка, яка забезпечує і підтримує життя на планеті Земля. Педагогом- організатором - Оксаною Казчук було проведено цікавинки до Дня Сонця між учнями початкових класів Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

21:05 07.05.2024

5 травня - Великдень

5 травня - Великдень, або ж Воскресіння Христове,або ж Паска. Це найдавніше, найбільше, найголовніше християнське свято. В цей день по особливому вітаються - "Христос Воскрес!", а у відповідь - "Воістину Воскрес!" Йдуть до церкви святити великодній кошик, а  в ньому мають бути обов'язково Паска і крашанки чи писанки, цукерки, кільце ковбаски, овочі, фрукти і ще щось за бажанням господарів. Паска - це сімейне свято, яке заведено відзначати у колі найближчих людей. Наші вихованці теж святкували Великдень, кожен по своєму, по домашньому, традиційно.

21:05 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора