A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Черкащині – 70

#ОЦТКІЕ_Черкаси#Черкащині 70 Президент школи Костянтин Козак, учнівське самоврядування "Джерело" Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до  акції обласного Центру туризму краєзнавства і екскурсій. Педагог- організатор: Казчук Оксана Романівна. Будівництво нашого навчального закладу 7 листопада 1975 року і в наш час. Далі сільський магазин, збудований у 1967 році і в теперішній час. І звичайно ж, наша архітектурна пам'ятка " Панський маєток".

18:31 02.02.2024

Пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі

Національною соціальною сервісною службою України протягом 2023 року розроблено інформаційні пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за наступними посиланнями: https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/uploaded-files/domashne-nasilstvo-pamyatka.pdf https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/uploaded-files/snpk-pamyatka.pdf https://nssu.gov.ua/storage/app/sites/22/protidiyadiskriminatsiipamyatka.pdf

17:01 01.02.2024

Обласний фото-челендж "Майоріє прапор України"

Здобувачі освіти Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до обласного фото-челенджу "Майоріє прапор України" від Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій. Педагог- організатор: Казчук О.Р. #ОЦТКІЕ_Черкаси #Майоріє_прапор_України

16:49 01.02.2024

День пам'яті Героїв Крут

29 січня Україна відзначає День пам'яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні Захисники України, стояли на захисті української держави та зупинили нападника. В цей день педагогом-організатором Оксаною Казчук та учнями нашого навчального закладу: Загорійчук Вікторією, Савочкою Ангеліною, Козак Мілою і Кулик Юлією було проведено історично- патріотичний захід " Пам'ятаймо про Крути!". ШАНУЙМО, ЦІНУЙМО, ПАМ'ЯТАЙМО!

17:38 30.01.2024

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Наші вихованці разом з усім світом вшанували пам'ять жертв нациського терору під час Другої світової війни. Загорійчук Вікторія, Савочка Ангеліна, Козак Міла, Кулик Юлія та педагог- організатор Оксана Казчук відкрили сторінки історії розповіддю про цей "пекучий болі жар - Голокост". Найвідомішим місцем масових розстрілів євреїв в Україні є урочище Бабин Яр у Києві, де загинуло понад 1,5 мільйонів людей. Пам'ятаймо і шануймо цей день, бо це частина нашої історії, нашої країни неньки України.

17:45 29.01.2024

День Соборності України

22 січня День Соборності України. Це свято, що покликане нагадати про єдність і незалежність українського народу, українських земель. Учнівське самоврядування "Джерело",  а саме: Найко Альбіна, Хоменко Владислав, Козак Костянтин разом з педагогом -організатором Оксаною Казчук провели захід до Дня Соборності України "Україно, мій мужній народе!" закріпивши свято історичними відео матеріалами. Мета заходу: ми не переможні, наша єдність- наша зброя! Разом до ПЕРЕМОГИ!

19:15 23.01.2024

Рада учнівського самоврядування

Сьогодні,19 січня 2024 року, зустрілись лідери учнівського самоврядування, щоб обговорити подальші плани на ІІ семестр. Було вислухано пропозиції та прийнято їх до уваги. Також підвели підсумки роботи у І семестрі.

20:18 19.01.2024

Акція " ГОДІВНИЧКА 2024"

3 15 по 19 січня 2024 р. у нашому навчальному закладі проходила акція " ГОДІВНИЧКА 2024". Виготовлення годівничок, це й великий крок до "Доброї справи", адже ми повинні допомагати та захищати наших птахів не тільки взимку, а й завжди! Власники тих годівничок, які учнівське самоврядування визначило найкращими, були нагороджені смаколиком, а це: Загорійчук Дар'я (2 клас), Колесник Тетяна (2 клас), Колісник Ілля(2 клас), Казчук Ігнат (3 клас), Галич Богдан (4 клас), Мельничук Ілля (4 клас), Ворона Майя (6 клас) та група учнів 9 класу: Бородіна Діана, Касевич Ярослав, Найко Альбіна, Савочка Ангеліна. Ви найкращі " умілі ручки!" Фотозвіт

19:15 19.01.2024

Семінар для педагогів - організаторів та школи лідерів

Сьогодні,11 січня 2024 року лідер учнівського самоврядування "Джерело" Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів- Костянтин Козак разом з педагогом -організатором Оксаною Казчук відвідали креативно - пізнавальний семінар для педагогів - організаторів та школи лідерів в ЦДЮТ, МАН та взяли участь у Новорічному квесті, й отримали насолоду від міні- концерту. Дякуємо за гарно проведений час!

14:36 12.01.2024

З наступаючим Новим 2024 роком!

Вітаємо щиро усіх з Новим 2024 роком! Нехай прийдешній Новий рік виконає головне бажання мільйонів українців - принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сім'ї возз'єднаються, а Україна процвітає!

16:09 30.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора