A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2021 19:42
Кількість переглядів: 88

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної Сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Нині нашим солдатам, нашим захисникам доводиться продовжувати боротьбу за єдність нашої держави, захищати її кордони.
З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників Революції Гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Добрянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було створено композицію "Дерево свободи", яка вшановує пам'ять героїв,  що виборювали свободу нашого народу. Класними керівниками були проведені години пам'яті. 
Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Пам'ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора