A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добрянський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день поезії

21 березня весь світ щороку відзначає Всесвітній день поезії. Добрянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів також приєднався до святкування Дня Поезії. 8-й та 10-й класи відзначилися читанням віршів наших відомих українських письменників та переглядом відеороликів про поезію. Ще педагог- організатор  Оксана Казчук разом зі шкільним бібліотекарем  Світланою Прач зробили виставку " Поезія -слово!..Поезія -  пісня, поезія - вільна душа..."Поезія - це відповіді на багато питань суспільства. Це мистецтво, це загущеність думки й почуття, це "кристалізація" життя, це - завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...

19:33 27.03.2024

Міжнародний день щастя

20 березня відзначається Міжнародний день щастя. Цей день введено з метою визнати важливість щастя в житті кожної людини і підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним для всіх людей. От і наш навчальний заклад зі своїми вихованцями провели рейд "Як бути щасливим?"  та виразили його в цитатах: радіти життю; дивитися страху в очі; бути близькими зі сім'єю та друзями; займатися тим, що приносить задоволення; прислухатися до свого серця; займатися спортом; вірити в себе; читати книги; допомагати людям та багато іншого! Потрібно намагатися бути щасливим наперекір всьому! Радіти кожній прожитій хвилині!

19:24 20.03.2024

Патріотично-волонтерська акція " За покликом серця"

14 та 15 березня у нашому навчальному закладі було проведено патріотично-волонтерську акцію "За покликом серця" під керівництвом педагога-організатора Оксани Казчук та шкільного бібліотекаря Світлани Прач за участю учнів початкових класів та  6 класу. Дякуємо вам за виготовлення власноруч різних виробів!

16:16 18.03.2024

День Українського Добровольця

14 березня 2024 року в День Українського Добровольця завітали представники Маньківського центру соцпослуг до нашого навчального закладу із вітальною програмою для дітей військовослужбовців, де дали можливість дітям познайомитися із китайським чаюванням, поливання Будди і голосного сьорбання. Цікаво, пізнавально...та головним атрибутом чаювання було загадування бажання бути багатим і дуже багатим, та найголовніше закінчення війни і повернення додому татусів. Далі відбувся танцювальний флешмоб з "Дівчиною - весною ", яка зарядила позитивом  наших вихованців від малого до великого. Потім ігри, вручення подарунків, які передав Антон Яценко та Маньківський центр Соцпослуг. В кінці невеличке пригощання піццею, цукерками, фруктами. Діти отримали масу задоволення, чекаємо на  цікаві зустрічі ще! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись, працювати, радіти кожній хвилині життя!

15:52 15.03.2024

Шевченківські дні 2024

Шевченківські дні - дві дати, що припадають на роковину народження і смерті Тараса Григоровича Шевченка. Щороку в Україні їх відзначають 9 та 10 березня. 9 березня 1814 - народження Тараса Шевченка, 10 березня 1861 - його смерть. Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед генієм котрих схиляється світ і таким найпершим серед них є Тарас Григорович Шевченко. Це світла постать з беззавітною любов'ю до народу, до  своєї Батьківщини. Це поет, драматург, прозаїк, мислитель, історик, етнограф, фольклорист, який залишив велику образотворчу спадщину - понад тисячу творів. У нашому навчальному закладі було проведено науково- тематичну хвилинку, присвячену великому Кобзарю Т.Г. Шевченку.

19:26 13.03.2024

Міжнародний жіночий день 8 Березня

8 Березня - це свято, що пов'язують з квітами, весняною красою...Це день, коли жінка розквітає як ніжна троянда і не важливо якого вона віку і хто вона: бабуся, матуся, дружина, сестричка, тьотя чи просто знайома жінка. Ви, жінки, повною мірою розділяєте на рівні з чоловіками обов'язки по роботі, берете на себе відповідальність за долю країни, а деякі - зброю в руки, щоб захистити її від загарбників і наблизити перемогу. Ви даруєте найтепліші емоції, забарвлюєте повсякденності своєю красою, додаєте емоціям яскравість. Будьте такими ж завжди неповторними, ніжними, сильними і водночас жіночними!

16:41 08.03.2024

29 лютого - рік високосний

29 лютого 2024 рік - це рік високосний або ж переступний ще кажуть в народі, адже лютий має 29 днів, а в році 366. Через кожні  4 роки він настає. Педагогом- організатором Оксаною Казчук було проведено інформаційну хвилинку  "29 лютого - раз на 4 роки" за участю учнів Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, де було проінформовано вихованців про цей день.

19:30 01.03.2024

Ми віримо - ПЕРЕМОГА за нами!

24 лютого минає 2 роки з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Війна випробовує нас на міцність, ворог намагається знищити нашу націю - фізично і морально. Та ми тримаємося. Силу українського духу зламати неможливо!Учні Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів побажали скорішої перемоги, миру, спокою, свободи, затишку ,віри у майбутнє, всього того, що сьогодні бажає і в молитвах просить кожен українець, українка. Ми віримо - ПЕРЕМОГА за нами!

18:38 23.02.2024

Зустріч з працівниками ювенальної превенції Уманського районного управління поліції

Працівники ювенальної превенції Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області та служби у справах дітей Маньківської селищної ради провели лекцію для учнів 6-10 класів нашого  закладу освіти щодо недопущення паління, вживання слабоалкогольних напоїв в приміщенні та на території школи, відповідальність здобувачів освіти за порушення Правил внутрішнього порядку, адміністративну та кримінальну відповідальність батьків за неналежне виховання дітей, відповіли на численні запитання школярів.

18:38 23.02.2024

Міжнародний день Рідної мови

21 лютого – Міжнародний день Рідної мови. Мова має для нас ВЕЛИКЕ значення, адже вона материнська, а отже це наша ДНК. Це свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Здобувачі освіти нашого навчального закладу зробили "віночок компліментів для рідної мови" з висловами, що "мова душа народу ", "серце нації", "без мови немає народу". Вона у нас кольорова, барвиста, калинова, веселкова, світанкова, духмяна, промениста... Ще багато слів можна підібрати, та найголовніше те, що за українську мову, національну ідентичність та право бути господарями на своїй землі гинуть кращі сини і доньки країни!

18:38 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора